Inici

La “Cuques de llum” és una marxa solidària organitzada per la Salle Sant Celoni que destina tots els beneficis a la Fundació Proide.

La marxa consta de dos recorreguts circulars amb sortida i arribada a l’escola La Salle; un de 5km i un de 9km. La marxa està oberta a tots els públic (menors de 12 anys acompanyats) siguin o no de l’escola. El recorregut transcorre per pistes i corriols al voltant de Sant Celoni i té un petit tram urbà.

L’organització preveu un avituallament a mig camí i al arribar un sopar popular: entrepà de botifarra i beguda. També es celebrarà un sorteig de material cedit pels patrocinadors i hi haurà un passi de fotos del curs i altres activitats.

 

Inscripcions

Les inscripcions es poden fer a la secretaria de l’escola “La Salle Sant Celoni” del 29 de Maig al 2 de juny”. El preu és de 5€ per a menors de 12 anys i de 8€ per a la resta (s’haurà de pagar en efectiu en el moment d’entrega la inscripció).

El preu inclou: avituallament, assegurança, sopar (entrepà de botifarra + beguda), obsequi, i sorteig.

Quan feu la inscripció us donaran un dorsal que heu de portar el dia de la marxa per a poder participar en la marxa, recollir el sopar i participar del sorteig.