Patrocinadors

 

La botiga de Trail running de referència al Baix Montseny. La podeu trobar a la carretera vella 94 de Sant Celoni, i al seu web.

 

 

El restaurant Can Llança i les Piscines de Sant Julià d’Alfou també ens han volgut acompanyar en aquesta aventura. Si busqueu un restaurant amb una cuina de qualitat en una fantàstica masia i amb les millors piscines de la comarca ja podeu reservar taula: 938461003

 

La marxa es fa al capvespre, però de calor segur que en farà, sort que el Manantial Sant Hilari en refrescarà amb la seva aigua mineral natural que neix a les Guilleries.

 

 

Si us agrada el vi, fer el vermut i gaudiu amb les coses bones que ens dona la terra, esteu d’enhorabona per a tots vosaltres el Bocamoll. La millor selecció a un clic  de casa teva.

Busqueu bona carn? embotits Montseny, garantia d’embotits artesans de gran qualitat. Valor segur al centre del poble: Carrer Abat Oliva 8.

 

Busques moda esportiva i primeres marques amb el millor assessorament? Al carrer Major de Dalt us espera ADE esports.

Un comerç amb molta història, més de 125 anys al servei del poble al carrer Anselm Clavé, Mora-Vigas. Busqueu un banyador, pijama, roba interior? no trobareu millor assessorament.

 

Una referència de tota la vida al centre del poble, carrer Major amb Plaça Comtes del Montseny “Els avets”, menu diari i carta. Si voleu celebrar qualsevol cosa tenen un menjador privat!

 

I no podia faltar un referent en el periodisme humà, català i compromés amb l’educació com és el diari Ara., que ens obsequia amb unes subscripcions.

 

 

 I si busqueu coses bones i dolçes Xurreria les Nines:  xurros, porres, xuxos, cotó…. A la plaça comtes del Montseny i a la fira per festa Major.

 

 

 

Un altre establiment dels clàssics del poble, Bodegues Costa, al centre del poble (Sant Antoni, 17) i al seu magatzem de la drecera de Palau (camí vell de Sant Celoni 41). Apart dels vins a granel, licors, caves, vins embotellats tot per a l’hosteleria.

Un dels súpers més implicats, amb un centre al carrer germà Julià 3 i un altre paral·lel a la C-35 amb carrer indústria. Bon preu – Esclat.

 

I tampoc podia faltar un altre dels emblemàtics de Sant Celoni, al carrer Major 102 i a la nova parada del mercat municipal. Tant si et fa falta omplir el rebost, com si vols menjar cuinat o la millor xarcuteria a Ca l’Arenas trobaràs de tot.

La nostra empresa d’autobusos també ha volgut sumar-se a la marxa solidària. Autocars Calella, 25 anys de servei en el transport de viatgers.

 

La fruiteria de minoristes i majoriste on pots trobar de tot tota la temporada. Fruites Moya, al carrer Comte Borrell 11.

 

 

Al carrer major amb carrer Sant Martí una fruiteria amb uns preus excepcionals. Fruites i verdures Bojiang.

El nostre proveidor de productes escolars en donarà tot de productes per a sortejarà, gràcies Hiperescola.

 

El nostre llibreter de referència ens donarà alguns llibres per a sortejar, llibreria Alguer Set al carrer Alguersuari 7.

 

Per acabar el nostre proveïdor de productes de neteja també ens donarà uns obsequis per a sortejar entre els inscrits. Highmaint’92.