La Salle Sant Celoni

  
  
  
  
  
  
  

Menjador

Pròxims esdeveniments

Notícies

La Salle mira més enllà!

https://www.youtube.com/watch?v=dzr99vGQzrU&feature=share

 

Avui estem molt contents de presentar-vos el CLAIM de La Salle! el CLAIM és un eslògan que acompanyarà a la nostra identitat corporativa.

La Salle “mira més enllà” i forma part de la nostra manera de ser, allò que ens defineix i ens acompanya en l’educació dels infants i joves.

Voleu conèixer tot el que contenen aquestes tres paraules? Mireu el vídeo i compartiu-lo! Tots Som La Salle!

Us recordem que ens trobareu també a Facebook, Instagram i Twitter….ens ajudeu a que arribi a molta gent? voleu participar activament a les xarxes? som-hi!

Nova etapa Colla Gegantera! Primera reunió!

Avui dijous dia 14, a les 20h hi ha convocada la primera reunió d’aquesta nova etapa de la Colla Gegantera. Alguns dels que n’éreu antics seguidors o membres ja heu rebut la convocatòria, la resta, aquí la teniu!

En aquesta reunió es constituirà la nova Junta, es definiran les sortides dels gegants i es proposaran noves activitats per a les famílies de l’escola!

Qui estigui interessat a participar a la Colla, penseu a indicar si voleu ser portadors, músics, membres de la Junta o simplement acompanyants!

Us podeu adreçar a l’Elsa o a la Pam (mares de P3B i P5B)  per demanar més informació!

 

Us hi esperem!

 

Escola Oberta

Recordatori!!

Dimecres 13 (ESO), Dijous 14 (EPO) i divendres 15 (EI): portes obertes per veure i viure l’escola des de dins!!! Horaris: de 9-10h i de 15-16h!

Envieu un mail a  santceloni@lasalle.cat i digueu-nos l’hora que us va millor!!!! Ho necessitem per organitzar les visites! Gràcies!!!!

 

Xandalls i bates

Enllaços

AMiPA
AEG EROL
3r Temps
Fem Equip
La Salle Catalunya