La Salle Sant Celoni

  
  
  
  
  
  
  

Samarreta Proide

Notícies

Estiu a La Salle, t’hi apuntes?

Hola famílies! Aquest juliol us oferim tres propostes!!

  • Aventures Mil. ( de P3 a 4t ESO) Els caps i quel.les de l’EROL us ofereixen una activitat educativa i lúdica.  2 acampades, una sortida a un parc aquàtic i piscina dos dies per setmana, seran algunes de les diferents activitats i jocs que duran a terme!
  • Reforç escolar (de 1r EPO a 4t ESO). Repàs i reforç dels aprenentatges treballats al llarg del curs.
  • English Summer Camp (de P3 a 4t EPO). Casal d’estiu en anglès. Activitats dinamitzades per mestres amb menció d’anglès  i un entrenador d’handbol amb alt nivell d’anglès.

A totes aquestes opcions també hi afegim el servei de Bon Dia (8 a 9h) !

Les inscripcions seran a partir del 22 de maig a Administració de l’escola. Si voleu tenir i/o rebre més informació, us podeu adreçar a la Sílvia o bé escriure un correu a santceloni@lasalle.cat.

 

Torneig Solidari

Ets una persona solidària? Vols ajudar a les persones discapacitades? Tens la teva oportunitat, apunta’t al torneig solidari de bàsquet!

Amb els diners que paguis només per la samarreta ajudaràs a l’ “Asociación Sociocultural Accesible”, que ajuda als discapacitats del municipi de Sant Celoni, ja que no disposen de les comoditats urbanes que té la resta.

Detalls del torneig a la inscripció de sota! Apunta’t-hi! Una petita ajuda, fa una gran contribució!

LLOC: El Sot de les Granotes

DIA: diumenge 4 de juny

HORA: de 9h a 14h

Inscripció:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVfppJN8voiUkL0TZHMAM3nTB-YevEBb5_G_D2kzS6R9J_cw/viewform

Som Escola Multilingüe!!!

Hem aconseguit la certificació com a escola multilingüe!!!!

La Salle Sant Celoni fa anys que va apostar per incrementar les hores d’anglès als alumnes d’ESO (desdoblament dels grups per nivells, teatre en anglès, participació a l’ English Song Contest, auxiliar de conversa natiu….) Al cap d’un temps, la direcció va decidir apostar per esdevenir escola multilingüe i amb un alt grau d’implicació per part de professors i alumnes, ho hem aconseguit!

Tenim una auxiliar de  conversa per cada etapa. S’han implementat les hores d’anglès a Infantil (rutines, good morning/afternoon, religió i psicomotricitat) i a Primària (ampliació d’hores curriculars i CLIL i Arts and Craft a CI, Science i Robòtica a CM i Science i English Skills a CS). Actualment a l’ESO les hores d’exposició a l’anglès es concreten a Música, Tecnologia, Arts and craft, Educació física i English skills al primer cicle, i Tecnologia, Teatre, Educació física i temes de Geografia, Història, Física i Química al segon cicle.

També continuem participant en els concursos The Fonix i English Song Contest, fem estades lingüístiques a França i a Anglaterra amb alumnes de l’ESO, la convalidació d’un trimestre a Irlanda (3r i 4t d’ESO) i preparació pels exàmens oficials de Cambridge per als alumnes que ho desitgin.

Seguim treballant amb il·lusió per tal d’oferir una escola de qualitat per als nostres alumnes!

 

Menjador

Xandalls i bates

Enllaços

AMiPA
AEG EROL
3r Temps
Fem Equip
La Salle Catalunya

Symbaloo – 2n EPO