La Salle Sant Celoni
  
  
  
  
  
  
  

JPO – 23/3

Menjador

Pròxims esdeveniments

Notícies

Samarreta PROIDE 2019

Com cada any tenim aquí un dels elements més significatius de la campanya de PROIDE (la nostra ONG): la samarreta solidària. És el nostre vestit de festa solidari que ens identifica com a escola, ja que la portem tots per les Festes de La Salle, per la Pujada a Peu a Montserrat, la festa del finalista… fa molt de goig veure tota l’escola vestida amb la mateixa samarreta!

Els beneficis de la samarreta seran per al projecte d’enguany a Guatemala. Podeu consultar els detalls del projecte, justificació i pressupost al nostre lloc web: http://www.lasallesantceloni.cat i a
http://www.fundacioproide.org.

Aquest any hem optat per oferir el disseny que s’ha creat al sector de Catalunya amb motiu del  TRICENTENARI de la Salle imprès en una samarreta tècnica amb tallatge infantil, masculí i femení. A l’instagram de l’escola veureu la fotografia de la samarreta!!
Esperem tornar a veure lluir els colors de la solidaritat en les grans diades que s’apropen!

Compromesos amb el teu Futur

Aprenentatge cooperatiu, formació en la interioritat, intel.ligència creativa…A les Obres Educatives La Salle, creiem que formar persones és més que transmetre coneixements. La nostra missió, va més enllà de l’educació i acompanyem en el creixement humà i intel.lectual dels nostres alumnes. #Vols? #MiraMésEnllà #SomLaSalle #300LaSalle

 

 

Celebrem Carnaval!!!

Després d’aquesta setmana tan divertida…ens arriba la festa del Carnestoltes!!! i com ho farem aquest any??? tindrem una Festa de Pijames aquesta tarda al pati!! Ens posarem tot el que la Reina Carnestoltes ens ha manat al llarg de la setmana i ens convertirem en uns veritables dormilegues!!

Pares i Mares, recordeu que també podreu participar de la Festa! us esperem per la porta gran a les 16’15h a punt per ballar i passar una bona estona!

Bona Festa de la Reina Carnestoltes a tots i totes!!

English Day 2019!!!

Dear families,

Next Thursday February 28th, we will be celebrating the fourth edition of the English Day on the topic of Ireland. The English Day is intended to promote the practice of the English language and culture.

All classes around the school will be doing activities, workshops and sessions related to the country of Ireland , its history and culture. We will also learn how to dance the typical irish dances of Riverdance It will take all day long and will involve all teachers, students and staff.

Most workshops will be practical, fun, team-worked, pleasant and entertaining.

 

Estimades famílies,

El proper dijous 28 de febrer, realitzarem la quarta edició de l’English Day a l’escola, que pretén ser una jornada dedicada a la promoció, divulgació i pràctica de la llengua i cultura anglesa.

Aquest dia a totes les classes farem activitats, tallers i sessions relacionades amb Irlanda, la seva història i la seva cultura. També gaudirem d’una exhibició de Riverdance, les populars danses irlandeses i intentarem ballar-les. L’English Day es treballarà a tota l’escola i al llarg de tota la jornada lectiva, implicant mestres, alumnes, professors i personal no docent.

La majoria de tallers seran pràctics, divertits, en grup, amens i entretinguts.

Xandalls i bates

Enllaços

AMiPA
AEG EROL
3r Temps
Fem Equip
La Salle Catalunya

Symbaloo – Llamps i Trons