La Salle Sant Celoni

  
  
  
  
  
  
  

Samarreta Proide

Notícies

Torneig Solidari

Ets una persona solidària? Vols ajudar a les persones discapacitades? Tens la teva oportunitat, apunta’t al torneig solidari de bàsquet!

Amb els diners que paguis només per la samarreta ajudaràs a l’ “Asociación Sociocultural Accesible”, que ajuda als discapacitats del municipi de Sant Celoni, ja que no disposen de les comoditats urbanes que té la resta.

Detalls del torneig a la inscripció de sota! Apunta’t-hi! Una petita ajuda, fa una gran contribució!

LLOC: El Sot de les Granotes

DIA: diumenge 4 de juny

HORA: de 9h a 14h

Inscripció:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVfppJN8voiUkL0TZHMAM3nTB-YevEBb5_G_D2kzS6R9J_cw/viewform

40 Pujada a Peu a Montserrat!!! Som-hi!!!

 

Els propers dies 5 i 6 de maig tindrà lloc una nova edició de la Pujada a Peu a Montserrat!!! la Pujada és un pelegrinatge dels lasal·lians envers la Mare de Déu de Montserrat amb uns objectius ben clars: viure els valors de l’esforç, el servei, la fe, la festa, la solidaritat, l’amistat i la fraternitat.

Enguany es celebra la 40a!!! I desde la Salle Sant Celoni, celebrem també que en fa 20 que vàrem començar a preparar la ruta de nit desde Gallifa.

Us adjuntem aquí la butlleta d’inscripció (que s’ha d’entregar a Secretaria abans del 27 d’abril) i també us deixem el vídeo que La Salle Catalunya ha preparat per l’ocasió!

Trobareu més informació a www.lasalle.cat/joves. Ens veiem a Montserrat!!

Inscripcio Montserrat ST CELONI

https://www.youtube.com/watch?v=RA19Rz-mlkE

Som Escola Multilingüe!!!

Hem aconseguit la certificació com a escola multilingüe!!!!

La Salle Sant Celoni fa anys que va apostar per incrementar les hores d’anglès als alumnes d’ESO (desdoblament dels grups per nivells, teatre en anglès, participació a l’ English Song Contest, auxiliar de conversa natiu….) Al cap d’un temps, la direcció va decidir apostar per esdevenir escola multilingüe i amb un alt grau d’implicació per part de professors i alumnes, ho hem aconseguit!

Tenim una auxiliar de  conversa per cada etapa. S’han implementat les hores d’anglès a Infantil (rutines, good morning/afternoon, religió i psicomotricitat) i a Primària (ampliació d’hores curriculars i CLIL i Arts and Craft a CI, Science i Robòtica a CM i Science i English Skills a CS). Actualment a l’ESO les hores d’exposició a l’anglès es concreten a Música, Tecnologia, Arts and craft, Educació física i English skills al primer cicle, i Tecnologia, Teatre, Educació física i temes de Geografia, Història, Física i Química al segon cicle.

També continuem participant en els concursos The Fonix i English Song Contest, fem estades lingüístiques a França i a Anglaterra amb alumnes de l’ESO, la convalidació d’un trimestre a Irlanda (3r i 4t d’ESO) i preparació pels exàmens oficials de Cambridge per als alumnes que ho desitgin.

Seguim treballant amb il·lusió per tal d’oferir una escola de qualitat per als nostres alumnes!

 

Menjador

Xandalls i bates

Enllaços

AMiPA
AEG EROL
3r Temps
Fem Equip
La Salle Catalunya

Symbaloo – 2n EPO